Vi söker KOCK

Hej DU!


Vi söker vår nästa stjärna i köket inför sommaren 2020.


Hos oss på Ragnerud bor man och äter gott.

Med det rika naturlivet inpå knuten så är upplevelserna oändliga, fina vandringsleder, härliga båtturer, cykling och fint fiskevatten.


Till oss kommer man för att få uppleva lugnet och tystnaden.


Mer om restaurangen

Från köket upplever våra gäster vad som finns lokalt och efter säsong, vi handplockar råvaror från våra lokala producenter så långt det går. Vi har äran att ha en fantastisk kravmärkt grönsaksodling bara några kilometer bort.


På våren och hösten har vi grupper som konferensgrupper och privata evenemang såsom bröllop, firanden av jubilarer med mera. Allt ifrån buffér, ala carte och catering.


På sommaren har vi vår kvällsrestaurang med bistromeny öppen för våra boende och våra dagsgäster. Vi arrangerar bland annat även trubadurkvällar och andra temakvällar med olika sorters provningar.

Träffad?

Vi söker dig som är en driven och engagerad person som har ett genuint intresse för mat och dryck. Passion för service och vällagad mat från grunden.


Personalboende kan ordnas.

Vilka är vi?

RAGNERUD

Är en familjeägd anläggning som startades för 35 år sedan. Nu drivs den av 2a och 3e generationen där vi som 3e generation har hand om driften av anläggningen. Campingen och restaurangen ligger vid Ragnerudssjön och Kroppefjäll i natursköna Dalsland. Vi har 99 campingplatser och 64 bäddar fördelat på 14 stugor. Restaurangen kan ta upp emot 90 gäster. Vi har öppet på sommaren samt tar emot bokningar för sällskap på våren och hösten i restaurangen.

Majoriteten av våra gäster är svenskar men vi har även många internationella gäster som besöker oss. De stannar allt ifrån ett par nätter upp till tre veckor hos oss, förutom våra säsongsgäster som bor hos oss hela sommaren.

Vi skräddarsyr konferenser med aktviteter och andra arrangemang under hela våren och hösten. Våra målgrupper av gäster ser olika ut beroende på tid på året.

Vi hade detta år 16000 gästnätter sedan utöver det är det mycket bad och dagsgäster hos oss. Vi hade 17 sommaranställda i år. Dom olika arbetsområdena är reception, kiosk, städ, park, servering och kök.

För 1 år sedan öppnade vi även en inredningsbutik inne i Högsäter.


MARIELLE

Dotter och en av de tre barnen till Iréne och Ulf som äger gården och fastigheterna på anläggningen. Har varit med i verksamheten sedan dag 1, kanske inte till så mycket nytta än att en gullig liten bebis stod i vagnen utanför kisoksluckan till en början. Men genom åren har hon fått ansvara över både personal och restaurangen.

Att skapa genom matlagning och att få inreda ligger henne varmt om hjärtat. Marielle möter du oftast i köket när du besöker anläggningen. Är hon inte i köket så jobbar hon med administration och gästservice på anläggningen, drar även i de flesta trådarna när det gäller arbetet bakom verksamheten.   


LINUS

Ett energiknippe som gör och kan det mesta. Är personen som ser till att saker blir färdigställda och alltid med ett glatt humör. Gillar att bemöta människor och har som mål att dom ska ha ett leende på läpparna när han lämnar dom.

Tycker om att fota och han ser till att hemsidan, FB och insta fylls ständigt med härligt material på vår underbara plats och omgivning. Har skidåkning som sitt största fritidsintresse. Det är även inom detta han har skaffat sina erfarenheter kring mycket. Har sedan 2006 jobbat med personlig utveckling då han jobbat med att utbilda och examinera skidinstruktörer, även som mentor i ett internationellt nätverk för skidåkare med fokus på inre medvetenhet i din utveckling. Har jobbat tillsammans med Marielle på anläggningen sedan 2012 då dom träffades.

Tveka inte att höra av dig till oss. Skicka ditt CV och en personlig ansökan till oss på jobb@ragnerud.com så hoppas vi att du snart är med oss här på Ragnerud

Allt gott

Linus och Marielle

Följ oss på  INSTAGRAM

ADRESS


Jolsäter 15

Högsäter 458 97

SVERIGE

ÖPPETTIDER


April - Oktober


FÖLJ OSS

HITTA HIT

KONTAKT


0528 - 400 64

info@ragnerud.com

Copyright © Ragnerud Business AB. All Rights Reserved